Billeder – AUS-2019 – Biler og Cabins

Først kommer her lige billeder af vores 3 biler undervejs, vi kørte i alt 6.885 km.

Vi har altid et meget personligt forhold til “vores” biler, der gør os i stand til at få så mange fine oplevelser.

Og benzinprisen er rimelig på omkring max. 7,50 KR/liter.

Se bilerne.

Og her kommer nogle billeder af vores indkvarteringssteder på turen. Vi har boet 28 forskellige steder – heraf de 3 hos vores australske venner.

Hvor det er muligt, bor vi altid i cabins på campingpladser. Dels er omgivelserne som regel flotte og med god udenomsplads og udendørs faciliteter, der er også altid en BBQ, flere gange havde vi vores helt ege

Se vores indkvarteringer.

En cabin er et hus med køkkenfaciliteter, opholdsrum og som regel et separat soveværelse. De cabins vi valgte havde også eget badeværelse. Hvis man vil bo billigere end vi gjorde, kan man vælge mindre cabins uden eget bad og eventuelt også uden køkkenfaciliteter, og så benytte campingpladsens fælles faciliteter.

De fleste steder boede vi 3 nætter, så var der dels tid til at nyde de skønne omgivelser, og også tid til at køre rundt til seværdigheder i omegnen.

Vi blev medlem af BIG4(50 $) og G’DAY Rewards(40 $) hjemmefra, og sparede 10% på hver overnatning vi bookede, det sparede vi rigtig mange penge på, fordi vi var væk så længe.

Vi havde booket de fleste cabins hjemmefra, og det viste sig at være en god ide, mange gange var der ikke flere ledige, når vi kom frem.

Her kommer vores indkvarteringer i den SW del af West Australien.