2006-03-10 – Mildura on the Murray

Hej allesammen

Vi har nået Mildura – stedet for Stefano de Pierri kokken fra nogle TV udsendelser for en 5 år siden

Vi har prøvet at få bord i een af hans restauranter, men uden held – det var ellers første gang vi skulle spise ude.

Til gengæld skal vi i aften ud på hans båd AVOCA til dinner og cruise på The Mighty Murray og det er vel heller ikke værst.

Normalt findes der godt vejr og dårligt vejr, men her findes pt ‘alt for godt vejr’ hvor det er næsten umuligt at opholde sig udendørs pga varmen og vi bevæger os ikke mere end højst nødvendigt – fra lejligheden og til poolen.

Ligeledes findes der gode og dårlige moteller, hoteller, cabins på campingpladser osf og i alle prislag. Lige nu befinder vi os i luksus i 2 etager med egen vaskemaskine mmm og det er altså mere end hjemme. Prisklasserne er også i alle lag fra 35 AUD og til 190. Og det er ikke altid til at sige hvad der udgør forskellen – lige bortset fra vaskemaskinen. Men som vi ved så betyder udsigt, udsigt og udsigt alt også hernede.

Men uanset hvor vi har boet har det bare været helt skønt og alle pengene værd.

For første gang er vi også i en rigtig by – jeg kan ikke huske hvor mange der bor her, nok ikke så mange – med mere end Langgade der går igennem – og hvor der også er natteliv andre steder end ølbaren på det lokale hotel. Og det er også rart til en forandring hvor de små samfund i ødemarken har været i højsædet.

De seneste dage har vi kørt gennem rigtig mange vinmarker, men indtil videre har vi kun stjålet en enkelt klase, og det er her i det ekstremt varme indre let at se hvor de dyrker røde og hvide druer for alle de hvide er dækket til af store hvide plasticstykker for ikke at få for megen sol. I New Zealand så vi, at de måtte klippe bladene af stokkene for at få sol nok.

Vi har forsøgt at loade nogle billeder ned, men det lykkedes ikke på denne maskine så det får vente.

Vi kan heller ikke komme i kontakt med vores Netbank, men den har det forhåbentlig godt og er ikke gået konkurs endnu.

Hilsen til jer alle sammen og tak for mails fra hver især

OS i 35 graders varme i det røde Aussie Country

Se lidt billeder fra Murray og Mildura her.

 

Her kommer næste mail til hjemlandet.