1999-11-29 – Auckland

Så er det atter tid til en lille hilsen fra et vinterkoldt New Zealand eller er det forår hernede?

Men de siger hernede at vejret er usædvanligt for årstiden.

Som nogle kunne se af et tidligere skriv så regnede det en del på den første del af turen og jeg tror ikke der er gået nogen dag eller nat uden regn. Og så blæser det allersomgrusomst næsten hele tiden og det er ikke det skæggeste når der køres i en mindre lastbil (camper).

Til gengæld har vi haft de skønneste  morgener på campingpladserne – der jo altid ligger billedskønt – og fire/fem dage i træk har vi ligget mindre end 20 meter fra strandkanten og solen har tilmed skinnet til morgenmaden og så er det svært at komme afsted til “tiden”.

New Zealand er et meget smukt land og meget bakket og meget bjerget så det meste af kørslen er foregået i 3. gear med udsigt over dale så dybt nede at det var lige til gåsehud og skræk, men vi er nu i Auckland og har afleveret vores “hjem” og flyver i morgen til solen og varmen – mindst 30 grader tror vi – på Fiji.

Vi har fået et rigtig godt indblik i hvad en campingplads er hernede og planlægningen af den næste tur er allerede i gang – i hvert fald med hvordan det skal gå for sig!!! Og vi har fået nogle rigtig gode hints til hvornår.

Det er ved at være sen aften i Auckland hvor Americas Cup holder pause for øjeblikket og vi har endnu ikke spist så vi skal ud for at finde en Sushibar, det er de nemlig rigtig gode til hernede med den østerlandske påvirkning og har du ikke prøvet endnu så gør det.

Vi sender mange hilsner herfra og håber alt er vel i det gamle land.

Hvis vi ikke smelter væk prøver vi igen fra Fiji hvis de er veludviklet på det område.

Agnes & Flemming

Her kommer næste mail til hjemlandet.