2006-02-23 – Australien – here we come

Hej alle sammen

Det er ingen sag at stå op kl. 3 om natten.

Ikke når det er ferie det gælder.

Bilen var pakket på forhånd, så det var bare at kaste sig ind og saa køre til lufthavnen efter lige at have rundet Franck – for han skulle låne bilen imens.

Vi checkede ind direkte til Melbourne – vi havde bestilt specielle sæder på den lange tur fra Wien til Melbourne og vi fik dem, det er sådan nogen bagerst i maskinen hvor der kun er 2 sæder så der er masser af plads til benene – og det er nu 4-5 gang vi er afsted og turen bliver faktisk kortere for hver gang – der var kun een ting jeg (flemming) fortrød og det var i Singapore hvor 10 smukke stewardesser valsede forbi – jeg tog ikke noget billede.

Vi landede lige til myldretiden i Melbourne – både i lufthavnen hvor det tog en time at komme igennem immigrationen – og på Freeway’en ind hvor vi skulle gennem hele Melbourne for at komme til vores første stop på Philip Island. Det hjalp lidt med en Toll Road, som vi i øvrigt ikke har betalt endnu.

Vi har de sidste par dage boet på et lækkert Motel (The Anchor) i Cowes på nordsiden af øen med udsigt over vandet selvfølgelig og egen altan.

Vi var jo først fremme omkring 20:30 og det er lige det tidspunkt hvor det er ved at være mørkt hernede – og solen står op omkring 07:00.

Men vi måtte jo straks i byen efter take away til altanen, for der er altså omkring 22 grader hernede. Og temperaturen stiger frem mod week/enden op til 34 så vi forbereder os på sololien.

Onsdagen brugte vi dels på Koalaer på nært hold og onsdag aften var vi på en spændende udflugt med varmt tøj og vandresko og infrarødt lys og formålet var at se verdens mindste pingviner (de er kun max 30 cm høje) gå i land efter deres daglige fouragering i havet. Vi sad nede i klitterne lige hvor de skulle op, helt musestille, og de vandrede forbi os i store klynger kun et par meter fra os. Nogle steder på vej tilbage måtte vi ovenikøbet dele stien med dem. De er faktisk ret ‘cute’ og har vænnet sig til mennesker. Vi var kun 9 i vores lille gruppe, der fik denne specielle oplevelse.

Vi siger nu farvel til Cowes/Philip Island og her kl 11 lokal tid er vi nu på vej til fastlandet igen og på vej østpå.

Hvor vi ender ????? Det ved vi ikke, vi får se. Men een ting er sikkert – vi nyder det og tager det helt stille og roligt – the Aussie Way.

Vi håber alle i DK nyder vinteren lige så meget som vi nyder sommeren og også at alle har det godt.

Kærlig hilsen fra OS down under.

Se vores indtryk fra Philip Island her.

 

Her kommer næste mail til hjemlandet.